Loading...

Uw bedrijf vestigen op uw Postbox adres?

Pripost biedt een zakelijk postadres dat u naar al uw relaties kunt communiceren. Om u ook een zakelijk vestigingsadres te bieden voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel, heeft PriPost een samenwerking met Beesiks Office Space. U kunt uw bedrijf dus ook vestigen op uw Postbox adres, alleen dient u daarvoor een aparte overeenkomst aan te gaan met Beesiks Office Space.

Beesiks Office SpaceHet gebruik van het Postbox adres als vestigingsadres bij de KvK is aan regels gebonden. Zo stelt de Kamer van Koophandel dat het alleen mogelijk is om te vestigen op de locatie van waaruit ook daadwerkelijk de werkzaamheden plaatsvinden. De eigenaar van het pand (Beesiks Office Space) waarin ook PriPost gevestigd is, heeft ruime gelegenheid tot werken en vergaderen en voldoet hiermee aan de eisen van de KvK. De mogelijkheid om te vestigen wordt exclusief geboden voor klanten van PriPost.

bedrijfsvestiging ogelijk
Direct een Postbox aanvragen

Vestigingsadres

Om met een bedrijf te vestigen dient u als Postboxhouder een lidmaatschapsovereenkomst aan te gaan met Beesiks Office Space. Alle informatie hierover kunt u vinden op de website: www.beesiksoffice.space

Met uw lidmaatschap van Beesiks Office Space verkrijgt u desgewenst een huurcontract waaruit blijkt dat u (flexibele) kantoorruimte huurt.

Het aantal ondernemers dat zich kan vestigen op een Beesiks Office Space locatie is beperkt. Door de grote vraag kan het zijn dat er geen ruimte meer beschikbaar is op dit moment. Beesiks Office Space plaatst u dan op verzoek op een wachtlijst. Dit is enkel mogelijk wanneer u reeds klant bent bij PriPost.

Tarieven en opties
Amsterdam
Rotterdam
Leidschendam
* informatie en tarieven onder voorbehoud (kijk voor meest actuele informatie op www.beesiksoffice.space)
Lidmaatschapskosten per maand
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
Inclusief vestigingadres KvK
Ok
Ok
Ok
Gebruik van zakelijk kantoor en postbus adres
Ok
Ok
Ok
Gratis koffie en thee en gebruik faciliteiten
Ok
Ok
Ok
Gratis parkeerruimte
Ok
Ok
Auto electrisch laden
Ok
Ok