Loading...
Post doorsturen
Post bewaren2018-11-26T00:34:35+00:00

Post voor korte of langere tijd bewaren

In sommige situaties kan het handig zijn dat wij uw post voor korte of langere tijd bewaren. Bijvoorbeeld wanneer u aan het verhuizen bent, of wanneer u langere tijd op reis bent en/of niet op een vaste locatie verblijft.

Hoe werkt het?

Zodra wij post in uw Postbox ontvangen, krijgt u van ons bericht en gaan we dit voor u bewaren. Wij bewaren de post zo lang als u wilt. Zodra u de post wilt ontvangen, geeft u dit aan en sturen wij het door naar het door u opgegeven adres. Eenvoudig en flexibel! Ook pakketten kunnen wij voor u bewaren.

  • Post wordt bewaard zolang u wenst

  • Bewaarkosten slechts € 1,24 per week

  • Speciaal voor mensen die veel reizen

Post bewaren
Direct een Postbox aanvragen

Wat zijn de kosten?

  • De vaste kosten voor een Postbox zijn € 0,99 per week.
  • De kosten voor het bewaren van post zijn € 1,24 per week. Wanneer u de post doorgestuurd krijgt, gelden de normale tarieven voor het doorsturen van post.

De voordelen

  • Indien er geen post voor u is, wordt er dus niets bewaard en worden er geen bewaarkosten in rekening gebracht.
  • Om te voorkomen dat de kosten onnodig oplopen, sturen wij u wekelijks een herinnering dat wij post voor u bewaren.
  • Belangrijk om te weten… het bewaartarief wordt alleen gehanteerd indien u gebruik maakt van de bewaarservice. Heeft u uw Postbox als voorbeeld ingesteld op doorsturen 1 x per 2 weken, dan zijn er geen bewaarkosten.

Desgewenst filteren wij reclame er (kosteloos) voor u uit. Het is ook mogelijk dat PriPost aangetekende post en/of pakketten voor u aanneemt. Klik hier voor een compleet overzicht van alle tarieven.

Vragen en antwoorden m.b.t. het bewaren van post

Wat is de maximale termijn om post te bewaren?2018-12-30T13:28:41+00:00

Er is geen maximale termijn. Wij bewaren de post zo kort of lang als u wilt. Op het moment dat wij post voor u ontvangen, sturen wij u een bericht. Wekelijks sturen we u ook een herinnering om te voorkomen dat u de post vergeet en daardoor de kosten onnodig oplopen. Zodra u de post wilt ontvangen, kunt u dit aangeven.

Mijn instelling is 1 x per maand doorsturen – worden er nu bewaarkosten gerekend?2018-11-25T21:06:34+00:00

Bewaarkosten worden alleen gerekend wanneer u als primaire instelling ‘bewaren’ heeft. Dus nee, indien u doorsturen heeft met een bepaalde frequentie, worden er geen bewaarkosten gerekend.

Hoelang kan PriPost de post voor mij bewaren?2018-11-20T18:20:25+00:00

Wij bewaren post zolang u dat wenst. Hieraan is geen termijn gekoppeld. Op het moment dat het u aangeeft sturen wij de post door naar uw postadres. Dit maakt het makkelijk voor u om in een bepaalde periode tijdelijk geen post te ontvangen. Bijvoorbeeld wanneer u op reis bent. Meer informatie over de bewaarservice vindt u hier.

Kan ik bewaarde post ook laten vernietigen of scannen?2018-03-14T10:40:40+00:00

Dit is helaas niet mogelijk. Post in bewaring kunnen we alleen verwerken door deze door te sturen. Zodra uw Postbox vervolgens leeg is, kunt u de instelling wijzigen naar bijvoorbeeld scannen.

Kan ik mijn instelling van bewaren wijzigen naar doorsturen of scannen?2018-03-14T10:49:17+00:00

De post die wij voor u bewaren, dienen wij eerst te verwerken door deze door te sturen. Wanneer uw Postbox vervolgens leeg is, kunt u eenvoudig de instelling wijzigen naar doorsturen of scannen.