Voor particulieren2018-11-26T00:55:47+00:00
Loading...

PriPost voor particulieren

Ook particulieren kunnen een Postbox aanvragen. De ontvangen post kunnen wij voor u scannen, bewaren en/of doorsturen. Met een Postbox loopt u nooit meer belangrijk post mis. U hoeft slechts 1 maal uw relaties en instanties in te lichten dat u een nieuw postadres heeft. Verhuist u in de toekomst of woont u tijdelijk ergens anders? Uw postadres blijft gewoon hetzelfde. Handig toch?

Zo is een Postbox een uitkomst wanneer u veel reist of weinig thuis bent. Ook wanneer u liever niet uw eigen adres deelt met derden biedt PriPost de perfecte oplossing. Uw persoonlijke gegevens blijven immers geheim en worden nooit gedeeld met derden (tenzij hier een wettelijke grondslag voor is).

Bestelt u regelmatig bij webshops maar is het lastig om altijd thuis te zijn om pakketten te ontvangen? Laat de pakketten bezorgen in uw Postbox, wij verzamelen alles en sturen het in 1 keer door op het door u gekozen moment.

EEN POSTBOX KAN HELAAS NIET WORDEN GEBRUIKT VOOR INSCHRIJVING ALS WOON- OF BRIEFADRES BIJ DE GEMEENTE

voor-particulieren
Direct een Postbox aanvragen

Vragen en antwoorden voor particulieren

Is er een mogelijkheid om mijn post/pakketten op te halen?2018-11-25T22:24:57+00:00

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij zijn niet ingericht voor het ophalen van post of pakketten. Hier zijn andere procedures voor nodig die PriPost niet kan faciliteren.

PriPost verwerkt de post door deze te scannen of door te sturen. Dit doen wij zeer efficiënt en daardoor zijn de kosten hiervoor vrijwel altijd lager dan wanneer u de post zelf zou ophalen. Dit kost immers ook tijd en geld.

Hoelang duurt de aanvraag van een Postbox?2018-11-25T22:23:27+00:00

Een Postbox is eenvoudig online aan te vragen. U kunt uw nieuwe postadres direct na de aanvraag communiceren naar uw relaties.

Nadat u de overeenkomst digitaal heeft ondertekend, kunt u via het online klantenportaal uw Postbox gaan instellen. Hierbij geeft u aan hoe u wenst dat wij uw post moeten verwerken. U heeft onder andere de volgende opties:

U kunt deze instellingen altijd weer aanpassen via het online klantenportaal.

Wat zijn de totale kosten voor een Postbox?2018-11-25T01:04:14+00:00

Een Postbox kan tot 80% goedkoper zijn dan een reguliere postbus. Een Postbox heeft u al vanaf € 0,99 exclusief BTW per week! Een volledig overzicht van de tarieven vindt u hier.

Kan ik mezelf op een Postbox laten inschrijven bij de gemeente?2018-11-24T23:27:13+00:00

Een Postbox adres kunt u NIET gebruiken voor een inschrijving in het BRP. Het is namelijk niet toegestaan te ‘wonen’ op een kantoorlocatie. Ook is het niet mogelijk een Postbox te gebruiken als briefadres voor de gemeente.

Wat wordt nu mijn nieuwe postadres?2018-11-25T22:00:10+00:00

PriPost heeft op dit moment locaties in Leidschendam, Rotterdam en Amsterdam. Hier zullen in de toekomst (buitenlandse) vestigingen bijkomen. Met één en hetzelfde Postboxnummer kunt u meerdere locaties gebruiken om post/pakketten te ontvangen.

Hoe u het postadres communiceert en noteert, kunt u vinden op de pagina postadres notering.

Een voorbeeld:

Locatie AmsterdamLocatie RotterdamLocatie LeidschendamPostbus locatie
(Uw naam/Bedrijfsnaam)
Keurenplein 41
Unit (Letter en nummer)
1069CD Amsterdam
Nederland
(Uw naam/Bedrijfsnaam)
Strevelsweg 700
Unit 303 - (Letter en nummer)
3083AS Rotterdam
Nederland
(Uw naam/bedrijf)
Gravin Juliana van Stolberglaan 31
Unit (Letter en Nummer)
2263AB Leidschendam
Nederland
(Uw naam/bedrijf)
Postbus 1000
Unit (Letter en Nummer)
2260BA Leidschendam
Nederland

Ik woon zelf niet in het land waar ik de Postbox wil gebruiken. Is dit mogelijk?2018-11-25T20:41:42+00:00

Ja, dit is zeker mogelijk. Op dit moment heeft PriPost klanten in meer dan 50 landen van de wereld. Veel mensen die voor korte of langere tijd in het buitenland verblijven laten hun post door ons verwerken. Waar u ook woont, verblijft of gaat wonen, in binnen- of buitenland, uw postadres hoeft niet meer te wijzigen. U hoeft alleen aan PriPost uw nieuwe adres door te geven. Voor uw relaties blijft het postadres dus ongewijzigd. Gemakkelijk, eenvoudig en voordelig.

Waarom is PriPost de beste optie voor een alternatief postadres?2018-11-24T23:41:27+00:00

PriPost biedt u het meest praktische en meest voordelige alternatief. Praktisch omdat u nooit meer de deur uit hoeft om uw post op te halen. Ongeacht waar u verblijft, kunt u altijd inzage hebben in uw post. Voordelig omdat we in Nederland veruit de goedkoopste aanbieder zijn. We zijn een professioneel en goed georganiseerd bedrijf met een zeer hoge, persoonlijke service voor onze klanten. Uw post is bij ons in goede handen.