Tarieven2019-01-04T18:24:53+00:00
Loading...

PriPost tarieven

PriPost heeft een zeer transparante tariefstructuur waardoor u alleen betaalt wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van een bepaalde service. Op die manier betaalt u nooit teveel! De tarieven die wij hanteren zijn zeer laag:

  • Eenmalige start-up kosten van € 22,50 TIJDELIJK NU € 15,00
  • Wekelijks wordt een bedrag van € 0,99 (= vastrechtkosten) in rekening gebracht.
  • Wanneer wij post voor u verwerken, worden er verwerkingskosten berekend en eventuele verzend-/portokosten.

Abonnementen

PriPost zal met het nieuwe klantenportaal naast de losse tarieven een abonnementstarief introduceren voor het doorsturen en scannen van post. Op die manier is het mogelijk voor een vast bedrag per maand de post periodiek te laten verwerken.

Tarieven – Administratief
Tarieven – scannen
Tarieven – Post
Tarieven – Pakketten
Tarieven – Telefonie
Honesty-Integrity-Confidentiality
Postbox aanvragen

Er zijn verschillende manieren waarop wij uw post kunnen verwerken:

  • PriPost kan uw post scannen en deze als PDF beschikbaar stellen – de keuze van meer dan 70% van onze klanten.
  • PriPost kan uw post periodiek doorsturen naar een adres in binnen- of buitenland.
  • PriPost kan uw post voor korte- of lange tijd bewaren en op afroep doorsturen.

Vragen en antwoorden m.b.t. de tarieven

Hoe komt het dat PriPost zo goedkoop is?2018-12-29T22:39:52+00:00

Wij hebben onze processen zeer efficiënt georganiseerd en geautomatiseerd.  Met vele duizenden klanten uit meer dan vijftig landen zorgt de schaalvergroting ervoor dat we zeer voordelig onze diensten kunnen aanbieden. PriPost staat voor duurzaamheid, een superieure dienstverlening tegen een eerlijke prijs met de wens van de klant als uitgangspunt. Daarom kan PriPost tot 80% voordeliger zijn dan andere alternatieven, zoals een traditionele postbus. Wij zijn er trots op dat klanten ons met ruim een 9.5 waarderen op webwinkelkeur. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.

Wat gebeurt er met mijn post wanneer ik geen geld meer in depot heb staan?2019-01-02T18:09:09+00:00

PriPost werkt met een prepaid betaalsysteem. Dit betekent dat u een bedrag stort in uw depot, waarmee wij de kosten voor uw dienstverlening verrekenen.

Op het moment dat het saldo in uw depot op nul staat, ontvangt u het bericht dat uw Postbox is beëindigd. Maar geen zorgen… wij zien uw post als onze verantwoordelijkheid en bieden als service graag dat wij uw post nog tot 31 dagen na de beëindiging in ontvangst nemen. Alleen:

  • wordt er geen post meer verwerkt wordt volgens uw instellingen
  • worden er geen pakketten en aangetekende stukken meer aangenomen

Wat gebeurt er met uw post?
Zoals hierboven vermeld wordt de nog binnenkomende post wordt door ons netjes verzameld en na 1 maand op onze kosten verzonden naar uw standaard postadres. U kunt dit adres eventueel wijzigen in het klantenportaal.

Wanneer u binnen deze maand een storting doet van minimaal € 25,- in uw depot, zal de postverwerking weer hervat worden volgens uw instellingen. De lopende kosten worden dan verrekend met het depot.

Op het moment dat het saldo in uw depot €0 is of lager, ontvangt u van ons bericht met het verzoek uw saldo aan te vullen. Op dit moment gaat ook de eindmaand in. U kunt in de eindmaand nog wel uw saldo aanvullen, dan hervatten wij het verwerken van uw post. Gedurende deze maand wordt uw post opgespaard en aan het einde van deze maand wordt alles in 1 keer naar uw standaard postadres verstuurd. In het geval dat wij na de eindmaand nog post voor u ontvangen, wordt deze retour afzender gestuurd.

Wat zijn de totale kosten voor een Postbox?2018-11-25T01:04:14+00:00

Een Postbox kan tot 80% goedkoper zijn dan een reguliere postbus. Een Postbox heeft u al vanaf € 0,99 exclusief BTW per week! Een volledig overzicht van de tarieven vindt u hier.