Tarieven2018-11-26T01:15:44+00:00
Loading...

PriPost tarieven

PriPost heeft een zeer transparante tariefstructuur waardoor u alleen betaalt wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van een bepaalde service. Op die manier betaalt u nooit teveel! De tarieven die wij hanteren zijn zeer laag:

  • Eenmalige start-up kosten van € 19,50
  • Wekelijks wordt een bedrag van € 0,99 (= vastrechtkosten) in rekening gebracht.
  • Wanneer wij post voor u verwerken, worden er verwerkingskosten berekend en eventuele verzend-/portokosten.

Abonnementen

PriPost zal met het nieuwe klantenportaal naast de losse tarieven een abonnementstarief introduceren voor het doorsturen en scannen van post. Op die manier is het mogelijk voor een vast bedrag per maand de post periodiek te laten verwerken.

Tarieven – Administratief
Tarieven – scannen
Tarieven – Post
Tarieven – Pakketten
Tarieven – Telefonie
Honesty-Integrity-Confidentiality
Postbox aanvragen

Er zijn verschillende manieren waarop wij uw post kunnen verwerken:

  • PriPost kan uw post scannen en deze als PDF beschikbaar stellen – de keuze van meer dan 70% van onze klanten.
  • PriPost kan uw post periodiek doorsturen naar een adres in binnen- of buitenland.
  • PriPost kan uw post voor korte- of lange tijd bewaren en op afroep doorsturen.

Vragen en antwoorden m.b.t. de tarieven

Hoe komt het dat PriPost zo goedkoop is?2018-11-24T22:59:23+00:00

PriPost kan tot 80% voordeliger zijn dan andere alternatieven, zoals een traditionele postbus. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier. Wij hebben onze processen zeer efficiënt georganiseerd en geautomatiseerd. Met vele duizenden klanten uit meer dan 50 landen zorgt de schaalvergroting ervoor dat we zeer voordelig onze diensten kunnen aanbieden. PriPost staat voor duurzaamheid, een superieure dienstverlening tegen een eerlijke prijs met de wens van de klant als uitgangspunt. Wij zijn er trots op dat klanten ons met ruim een 9.5 waarderen op webwinkelkeur.

Wat gebeurt er met mijn post wanneer ik geen geld meer in depot heb staan?2018-11-24T22:51:49+00:00

PriPost werkt met een prepaid betaalsysteem. Dit betekent dat u een bedrag stort in uw depot, van waaruit de kosten voor de dienstverlening betaald worden. Op het moment dat het saldo in uw depot onder een bepaald bedrag komt, ontvangt u van ons bericht met het verzoek uw saldo aan te vullen. Mocht dit na herhaaldelijk verzoek niet gebeuren, dan gaan wij er vanuit dat u geen gebruik meer wenst te maken van uw Postbox. Op het moment dat er geen saldo meer in uw depot zit, zal de eindmaand ingaan. Gedurende deze maand wordt uw post opgespaard en aan het einde van deze maand wordt alles in 1 keer naar uw standaard postadres verstuurd. In geval wij hierna nog post voor u ontvangen, wordt deze retour afzender gestuurd.

Wat zijn de totale kosten voor een Postbox?2018-11-25T01:04:14+00:00

Een Postbox kan tot 80% goedkoper zijn dan een reguliere postbus. Een Postbox heeft u al vanaf € 0,99 exclusief BTW per week! Een volledig overzicht van de tarieven vindt u hier.